Copyright © Alle rechten voorbehouden. zaansedoodles. Algemene Voorwaarden  Privacyverklaring
Beer

Karakter

Beer is onze 2e dekreu, als alles goed verloopt en zijn testen zijn in orde dan zal hij medio zomer/herfst 2014 worden ingezet voor onze fokplannen.

Beer is geboren op 18-5-2013 bij Lisa Carson in de UK , we zijn ook zeer verheugd dat zij ons de kleine man wil toevertrouwen.

Samen met onze dames zal hij mini en klein medium verwekken welke kleuren hij draagt is nog niet te zeggen en wordt later met testen bepaalt.


Hij gaat in ieder geval in een super gezellig en warm gezin wonen in Beverwijk waar ik ook heel blij mee ben als gastgezin.

De kinderen zullen hem helemaal plat knuffelen en de volwassenen waarschijnlijk ook al zullen die natuurlijk ook een stukje opvoeding moeten geven, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Beer kan alleen maar lief gevonden worden is lief en makkelijk slaapt al meteen los in huis en zorgt er wel voor dat hij zijn rust neemt daar waar nodig is.

Verzot op strand en natuurlijk de kinderen in huis. Het is een echte teddybeer.

Inmiddels is Beer in de Puberteit en zo als hij fluitend door de puppytijd ging zo gek is hij nu , een echte puber met bananen in de oren en trekken aan de riem, hij wordt goed begeleid en ook gecorrigeerd uiteindelijk gaat dit ook weer zakken.


Gelukkig de gekke fratsen nemen af de puberteit begint te minderen en de testresultaten zijn veelbelovend


Inmiddels is hij al weer 1.5 jaar oud en heb ik hem diverse keren mee kunnen maken , wat een topper , superlief naar alle honden en mensen als een dolle draven buiten en binnen relaxed. Een heerlijk vrolijk mannetje wat ben ik blij met hem in het programma, met super mooie stamboom en addison vrije lijn.


En wat is deze man perfect opgevoed een dikke pluim naar het gastgezin.


Beer is op 18-2-2020 gecastreerd en gaat nu lekker van zijn pensioen genieten en blijft uiteraard bij zijn eigen gezinnetje waar hij al die jaren al is geweestNaam :

Doodledogs Mufasa  pure AL >>

Roepnaam:

BEER

Geboren:

18-5-A102013

Te:

UK

Vader:

Man of the Hour

Moeder:

Tegan Park Narla

ALAEU:

2309

WALA

10963

DNA:

H60504

Kleur:

Abricot

Kleurcode:

BB ee

Vacht:

Wave fleece

Maat:

groot Mini 42 cm

Gewicht:

10

HD/ED

Good / free

Ogen

vrij

pra prcd:

vij via test

Patella

vrij

Willebrand:

vrij via ouders

Improper coat:

vrij / normaal

DM ( Degenrative Myelopathy):

vrij via ouders

EIC ( excercise induced collapse)

vrij via ouders

MDR1 ( multidrug resistance)

vrij via ouders