Copyright © Alle rechten voorbehouden. zaansedoodles. Algemene Voorwaarden  Privacyverklaring  Dizzy

Karakter

Volgt nog , op dit moment is ze nog te klein om daar veel over te zeggen.


Maar wat ben ik blij dat onze Collega fokkers van labradoodlemanie deze kleine boef nu inmiddels grote aan ons hebben toevertrouwd , we zullen haar met liefde ontvangen en groot laten worden. Een verrijking voor onze lijnen.


Onze zwarte boef gaat wonen bij een hoveniers gezin in Hoorn, lekker dichtbij en dagelijks mag ze mee naar de zaak om de tuinen onveilig te maken.


Ze zijn maar wat blij met de komst van deze heerlijke donderstraal die samen met hun Sharpei en dochtertje gaat opgroeien

Helaas is na een jaar de sharpe overleden en merken we wat een gevoelig emotioneel meisje dit is , ze vond niets meer leuk in het leven wilde niet eten en niet spelen. Het werd zo erg dat de baas twijfelde aan hun eigen kunnen en dat het aan hunzelf lag. We hebben in overleg met hun 2 dagen per week deze zwarte dame in onze roedel laten komen en we zagen haar per week opfleuren. Het is echt een meisje wat een maatje nodig heeft in het leven.


Ze is nu 2 jaar en wat doet ze het goed ze is helemaal goedgekeurd en heeft vaak een maatje in huis van vrienden en ze is weer helemaal bijgetrokken.

We zijn heel benieuwd wanneer ze loops wordt en ons kan verblijden met super sociale vriendelijke maar ook speelse pups .Naam :

Balorige Dolly Dizzy van de Labradoodlemanie, ALF3

Roepnaam:

Dizzy

Geboren:

5-11-2017

Te:

Limburg

Vader:

Hale's Carbon Copy *TJ*

Moeder:

Gorgeous Sam van de Labradoodlemanie

ALAEU:

ALAEU-7401

WALA

16039

DNA:

volgt

Kleur:

Zwart draagt phantom

Kleurcode:

BbEe

Vacht:

Wave  fleece

Maat:

Medium  ( 53 cm)

Gewicht:

Ongeveer 15

HD/ED

Excellent / normaal vrij

Patella

normaal

Ogen

normaal

pra prcd:

vrij via ouders

Willebrand:

vrij via ouders

Improper coat:

Vrij via ouders

DM ( Degenrative Myelopathy):

Vrij via ouders

EIC:

Vrij via test

Parti gen

drager