Copyright © Alle rechten voorbehouden. zaansedoodles. Algemene Voorwaarden  Privacyverklaring

Deze doodle trimster zit in Zaandam en weet hoe een ALD er uit hoort te zien ,

Momenteel alleen nog maar per mail bereikbaar trimsalon.doodles.only@gmail.com


Wil je graag je hond zelf leren trimmen maar zie je het niet zitten ergens heen te moeten rijden of heb je geen rijbewijs, dan is dit een goede oplossing .

Deze trimster komt bij je thuis en leert je precies wat je moet doen om zelf je hond zijn vacht goed te onderhouden. Ze is bekend met Australische Labradoodle, en er mee opgegroeid als dochter van Nanja en Hans de Koning van Dog’s Paradise

Links

Hier staan de sites die ik absoluut de moeite waard vind om te benoemen.

De alcn een club door en voor Austalian Labradoodle eigenaren, regelmatig worden er leuke tochten georganiseerd waar je met de andere doodle eigenaren aan mee kan doen. Een aanrader.

Doodles only

De site van superlieve mensen met hart op de juiste plek. Ook zij fokken met de doodles net als ik gewoon in huis tussen alle dagelijkse dingen. We hebben samen lief en leed al gedeeld .

Sweet Lake Doodles

Pinelodge labradoodles

Een topper van een trimster die alle rassen kan trimmen maar toch alleen de Doodles doet en diverse waterhonden.

Een gastgezin van superlieve  Colby die de kneepjes van het vak heeft geleerd heeft nu haar eigen trimsalon

Doodle-trimsalon Coya

Gespecialiseerd in het trimmen van Australische Labradoodles en Goldendoodles

email: coyatrimsalon@gmail.com

Pinelodge labradoodles een amerikaans gezin wat al lange tijd de ALD fokt met passie en ervaring, meerdere van onze honden komen bij hun vandaan

De webshop voor alle soorten honden en katten en leuke hebbedingetjes die gepersonaliseerd kunnen worden. Absoluut een kijkje waard.

Super lieve en gepassioneerde mensen , tevens fokker en hart van de alcn, lijkt wel alsof ze 30 uren in een dag hebben ( zou niet verkeerd zijn)  ze verkopen ook de belangrijke spullen voor de onderhoud van je doodle en hebben ook super leuke gadget's. Denken graag met je mee als je even er niet uitkomt.

Fokker van Colby , super fijne fokster met prachtige honden in usa