Copyright © Alle rechten voorbehouden. zaansedoodles. Algemene Voorwaarden  Privacyverklaring
Mandy

Onze 1e hond, voor mij een ware droom die uitkomt na 40 jaar. Dank je wel Nanja voor het laten uitkomen van deze droom.


Manlief mocht de keuze maken en hij had de klik met deze dame, en wat is ze mooi, lief maar vooral ook heerlijk eigenwijs.

Ze vind het super om met je te werken aandacht vragen kan ze als de beste en heeft een enorm hoge energie niveau.

Alle mensen die op visite komen die komen speciaal voor haar ( althans dat is haar mening).

Iedereen wordt begroet alsof ze jaren zijn weggeweest.

Elke ochtend komt ze heerlijk knuffelen pootjes om mijn nek en kop tegen mijn hoofd, ik kijk dan in haar mooie ogen en kan me geen beter begin wensen dan dit.

Ze is zoals ik me een doodle had verwacht, superslim, megalief en met een dosis geduld waar menig mens jaloers op mag zijn. Kortom de perfecte hond zou je denken. Dat klopt behalve in de puberteit dan vergeet ze dat haar oren niet alleen voor de sier zijn maar ook gebruikt dienen te worden.

Een zonnestraal voor iedereen. Gek op water en dat merk je dan ook wel als ze los is heeft ze altijd natte poten want elke poel is voor haar. Balletjes en stokken worden tot oneindig toe gebruikt en met Sarah samen rennen ze als een dolle door de parken.In huis is ze rustig, maar je begrijpt wel dat de visite echt voor haar komt dus eerst uitgebreid kroelen met de visite voordat deze ons kunnen begroeten.

Ze heeft met goed gevolg de puppycursus / jonge honden cursus en G&G1 /2/3/4 en 5 gedaan, op dit moment is ze bezig met G&G6

Dit is dan de eerste op landelijk niveau


Inmiddels heeft ze laten zien dat ze toch veel heeft geleerd van alle cursussen , de puberteit is ze doorheen en wat is ze nu geweldig. Lekker enthousiast en super luisteren, een hele stabiele hond die alles voor je over heeft, echt een gouden karakter. Altijd lief naar anderen toe en vooral geen spoortje onzekerheid.

Nu ze door de puberteit heen is gegaan en inmiddels moeder is geworden is ook het extreme drukke helemaal weg bij haar ze is in mijn ogen echt een ideale hond geworden.

Ook nog steeds een goede support voor Sarah en dat merk je dan ook want saar loopt steeds achter haar aan.

Ze blijft voor mij echt de perfecte doodle.


26-12-12 heeft ze haar eerste nest gehad en wat doet ze dat goed, een geboren moeder , dat beloofd nog veel voor de toekomst


Mandy is net bevallen van haar derde en laatste nestje wat een geweldige moeder maar ik wil de nestjes niet ten koste laten gaan van deze super hond en ik vind 3 mega nesten wel genoeg geweest al denk ik dat ze er nog wel 10 aankan..

Als de pups uitvliegen blijft ze lekker bij ons wonen en hopelijk kunnen we megalang van haar blijven genieten en helpt ze mee de pups van de andere dames op te voeden.

Karakter

Naam :

Dog’s Paradise Mandy Alf 3

Roepnaam:

Mandy

Geboren:

28-04-2011

Te:

NL

Vader:

Sunsethills Michelangelo

Moeder:

Dog’s Paradise Freya

ALAEU:

1064

DNA:

VHL 40733

Kleur:

Bruin

Kleurcode:

bbee (krijgt alleen donkere pups)

Vacht:

Curly fleece

Maat:

groot Medium 53 cm

Gewicht:

22

HD/ED

Good/ free

Ogen

Okt-14

pra prcd:

vrij via ouders

Willebrand:

vrij via ouders

Improper coat:

vrij via ouders

DM ( Degenrative Myelopathy):

vrij via test

Met pensioen