Copyright © Alle rechten voorbehouden. zaansedoodles. Algemene Voorwaarden  Privacyverklaring
Shadow

Karakter

Shadow is onze 1e dek reu die gekocht is bij Springville ,hij is in juli 2013 onze roedel komen uitbreiden.

We willen hem graag hebben in onze fok programma aangezien hij geen verwantschap heeft met onze dames en die lijnen vrij nieuw zijn voor in Nederland.

Hij is een alf1 maar wel hypo allergeen want alf 1 is nog steeds geen combinatie van een poedel met een labrador maar een multi generatie Australian Labradoodle.

Ik ben dan ook zeer blij dat Dixie Schadow aan mij toevertrouwd heeft.

En hij is met niemand in NL verwand dus een mooie nieuwe bloedlijn wat zeker een aanrader is.


18 juli is Shadow op Nederlandse bodem aangekomen gebracht door een bevriende fokker uit Amerika.  Behoorlijk onder de indruk van een lange reis ( zo’n 15 uur) kwam deze man aan op Schiphol , al gauw werd hij steeds uitbundiger en nog voordat we Schiphol verlieten liep hij parmantig mee aan de riem.


Thuis aangekomen wachten daar 3 ongeduldige dames die alles alleen maar leuk vinden , ook dat onderging hij gelaten en als een echte gentleman moest hij meteen al knuffelen met ze.

De liefde gaat bij hem door de maag want na wat lekkers wilde hij zalig kroelen en op schoot zitten.

Hij is wel kieskeurig met wat er dan zijn maag ingaat het was even zoeken maar we hebben gevonden wat hij de lekkere dingen vind.Hij is super makkelijk katten en andere honden vind hij allemaal leuk en lief , trekken aan de riem doet hij niet als hij merkt dat het einde er is dan komt hij terug wat een makkelijk ventje


Een heerlijk rustig mannetje met een mooie zachte wave fleece vacht een echte mini wat zeer zeker in trek is bij mensen die veel reizen of kleiner wonen. Kortom zoals ik het nu zie en mooie aanwinst. Alles gaat heerlijk met deze knul , en hij blijft bij ons wonen in Wormer het was even zoeken naar een goede naam maar het is net me and my shadow vandaar deze naam. Het is een vrouwenhondje want hij heeft wel voorkeur alhoewel hij mannen ook leuk vind om te knuffelen.


Inmiddels al een paar prachtige nestjes gekregen en wat vererft hij zijn mooie vacht goed en ook het karakter . Een plaatje van een hondEind 2016 gaat hij met pensioen en mogen zijn zonen het overnemen. Hij wordt gecastreerd en zal bij ons blijven wonen

Ook al is hij dan niet meer voor de fok het blijft een gezinslid , je kind doe je immers ook niet weg na een aantal jaren.Naam :

Springville Samba ALF1

Roepnaam:

Shadow

Geboren:

08-09-2009

Te:

USA

Vader:

Koala mars of Springville

Moeder:

Cheyenne Valley Black Velvet

ALAEU:

2308

DNA:

H52489

Kleur:

Red / wit parti

Kleurcode:

BBee ( geen bruin)

Vacht:

Wave fleece

Maat:

Mini 37 cm

Gewicht:

8

HD/ED

Good / free

Ogen

oktober-15

pra prcd:

vij via ouders

D-locus

Vrij geen verdunningsfactorl

Willebrand:

vrij via ouders

Improper coat:

Vrij via dna

DM ( Degenrative Myelopathy):

EIC:

Vrij via dna

Vrij via dna