Price


Socialize 1
De prijs van de aanschaf van een Australian Labradoodle bij ons is niet zomaar uit de lucht gegrepen maar gericht op de kosten die we maken.

De aanschaf van de ouder honden is een flink bedrag die ligt tussen de 10 en 20 duizend euro afhankelijk van de lijnen en land waar de hond vandaan komt. Wil je goed bezig zijn als fokker dan zal je ook diversiteit in de lijnen moeten hebben. Zonder nieuwe bloedlijnen is het vragen om ziektes in je honden te krijgen.

De testen van de honden zijn ook best prijzig, maar zeker noodzakelijk. We willen immers een gezonde hond. Onze honden kosten nog steeds 2400.= euro en we hopen dat te kunnen blijven volhouden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen.

Wij betalen net als elk normaal mens ( lijkt me ) gewoon 21% btw van elke gefokte pup op de bruto prijs dan aan het einde van het jaar ook omzetbelasting a 40% en de ziektenkosten belasting a 4.9 % dus dan gaat het best hard wat je aan de netto prijs overhoud.

Ben ik zielig nee helemaal niet maar ik probeer zo wel duidelijk te maken dat het niet zomaar een bedrag is wat is verzonnen zonder reden.

Wij maken geen onderscheid tussen kleur / maat of vachtsoort in de prijs we hebben er immers net zoveel werk aan.

Even voor de duidelijkheid. Er zal GEEN restitutie van de Administratie kosten plaatsvinden indien de hond wordt gecastreerd of gesteriliseerd. Of als er zelf besloten is toch van de lijst te gaan. Hierover (b)lijkt soms verwarring te zijn.