Price


Socialize 1
De prijs van de aanschaf van een Australian Labradoodle bij ons is niet zomaar uit de lucht gegrepen maar gericht op de kosten die we maken.

De aanschaf van de ouder honden is een flink bedrag die ligt tussen de 10 en 20 duizend euro afhankelijk van de lijnen en land waar de hond vandaan komt. Wil je goed bezig zijn als fokker dan zal je ook diversiteit in de lijnen moeten hebben. Zonder nieuwe bloedlijnen is het vragen om ziektes in je honden te krijgen.

De testen van de honden zijn ook best prijzig:

Onze honden waren tot 30-1-2021 €2200.- Na 1-2-2021 zijn we gegaan naar €2250.-

Aangezien de prijzen van de dierenartsen en voer flink omhoog zijn gegaan met 6% moeten we gedwongen mee in dit geheel we hebben daarom de prijs met 50 euro verhoogd om het ook voor de meeste gezinnen het nog bereikbaar te houden.

Helaas zijn er ook honden die worden afgekeurd of die met 1 nestje toch niet geschikt te zijn als moeder/ vader die gaan dan uit het fokprogramma die kosten mee tellen komt de prijs nog hoger uit. En we zorgen met alle liefde 8 weken voor de kleintjes maar die tijd 24 per dag is ook een prijs wat er aan hangt.

Wij betalen net als elk normaal mens ( lijkt me )gewoon 21% btw vanm elke gefokte pup op de bruto prijs dan aan het einde van het jaar ook omzetbelasting a 40% en de ziekte kosten belasting a 4.9 % dus dan gaat het best hard wat je aan de netto prijs overhoud.

Ben ik zielig nee helemaal niet maar ik probeer zo wel duidelijk te maken dat het niet zomaar een bedrag is wat is verzonnen zonder reden.

Corona prijs doen wij niet aan mee ik zie prijzen die belachelijk zijn 3000-4000 voor marktplaats doodles waarbij je de achtergrond niet weet maar mensen willen graag een hond dus betalen het ervoor. Bij ons worden die trucjes niet uitgehaald.