Planning


Logo Zaansedoodles

Onze werkwijze is veranderd en we gaan de wachtlijst per nest openen. Dit omdat het zeer lastig is om steeds de hele wachtlijst te mailen en achter iedereen aan te lopen.

Als er een dekking is geweest en er is een positieve echo, dan gaat de wachtlijst open. Je kan je op 1 combi inschrijven om te voorkomen dat men heel veel invult. Voorheen hadden we 1 algemene lijst voor alle nestjes.

Het blijft de natuur en ik kan nooit voorspellen wanneer de dames loops worden, dat kan ook veel later of eerder dan gepland. Mochten er minder pups worden geboren dan verwacht, dan zal ik met die gezinnen contact opnemen.

Via Facebook kan je de nestjes volgen en er is na geboorte een app groep.

De moeders krijgen bij ons niet eerder dan na 20 maanden leeftijd hun eerste nestje. We hebben gemerkt dat dit voor de moeders in spe beter is. Ook krijgen ze bij ons maximaal 1x per jaar een nestje. We streven er naar om tussen nest 2 en 3 een extra periode in te plannen voor het herstel van het lichaam. Maar ook om de gastgezinnen dan even in een periode iets meer rust te geven.

Hoe meer wensen in kleur/vachtsoort/maat of geslacht hoe langer vaak de wachttijd. Immers, we kunnen deze honden niet in de garage in elkaar plakken. Heb je geen voorkeur of wensen lijstje dan kan je vaak sneller aan de beurt zijn. Bedenk dat 80% van Nederland een rode teef wil dus als dat je wens is dan moet je rekenen snel vol zijn van een bepaalde lijst.

We selecteren de ouders op gezondheid en karakter en niet op "de looks". Daarnaast fokken we addison en epilepsie ontwijkend wat inhoud dat we aan alle kanten zorgen dat er zo min mogelijk kans bestaat op nakomelingen met addison. En zeg nu zelf, niemand heeft er iets aan om de mooiste hond te hebben die iedereen aanvalt tgv een rot karakter of mega veel pijn heeft door bv zware hd.

Je kunt bij ons niet vooraf een geslacht of kleur selecteren. Je zal dan het geslacht en de kleur moeten accepteren die door ons beschikbaar wordt gesteld.

Onze planning voor toekomstige nestjes staat hieronder. Vaak zijn de nestjes op voorhand al toegezegd aan mensen op onze wachtlijst. Wanneer er nog pups beschikbaar komen in de aankomende periode, dan kun je hierop inschrijven.

Je kunt je momenteel op één van onderstaande aankomende nestjes inschrijven!Hartjes
Noodles
Parents: Noodles x Simba
Mating: 13 jun 22
Planned: 20 aug 22
Color: blondtinten
Coat: wave fleece
Size: Medium klein
Waitinglist for this Combi is closed
Simba
Hartjes
Maddy
Parents: Maddy x Kayan
Mating: 1 jun 22
Planned: 9 aug 22
Color: zwart
Coat: curly en wave fleece
Size: Mini
Waitinglist for this Combi is full
Kayan
Hartjes
Pip
Parents: Pip x Bodhi
Mating: 3 mei 22
Planned: 9 jul 22
Born: 2 jul 22
Day of pickup: 27 aug 22
Color: bruin en caramel
Coat: curly en wave fleece
Size: Medium klein
Inschrijven
Bodhi
Hartjes
Joya-Luna
Parents: Joya-Luna x Kayan
Mating: 2 mei 22
Planned: 2 jul 22
Born: 30 jun 22
Day of pickup: 27 aug 22
Color: blondtinten
Coat: wave fleece
Size: Mini
Waitinglist for this Combi is full
Kayan
Hartjes
Tess
Parents: Tess x Boris ( Rustik)
Mating: 21 apr 22
Planned: 23 jun 22
Born: 22 jun 22
Day of pickup: 14 aug 22
Color: bruin caramel en phantom
Coat: curly en wave fleece
Size: Medium klein
Inschrijven
Boris ( Rustik)
Hartjes
Jet
Parents: Jet x Barney (Snickers)
Mating: 6 apr 22
Planned: 6 jun 22
Born: 6 jun 22
Day of pickup: 30 jul 22
Color: bruin caramel en phantom
Coat: wave fleece
Size: Medium
Inschrijven
Barney (Snickers)


Combinaties:

Wij houden ons als fokker altijd het recht voor om een combinatie te veranderen. Ook al is er een bepaalde combi gepland, er kunnen altijd factoren zijn waardoor wij besluiten om voor een ander ouderpaar te kiezen. Dat is het recht van elke fokker.

Tevens heb ik zelf altijd eerste keuze om 1 of meerdere pups aan te houden voor een fok programma. Dit geldt zowel voor ons eigen fok programma of die bij een collega fokker. Dit wordt op tijd gemeld en heeft geen effect op de wachtlijst want die is reeds van te voren vastgesteld.