Planning


Logo Zaansedoodles

Onze werkwijze is veranderd en we gaan de wachtlijst per nest openen. Dit omdat het zeer lastig is om steeds de hele wachtlijst te mailen en achter iedereen aan te lopen.

Als er een dekking is geweest en er is een positieve echo, dan gaat de wachtlijst open. Je kan je op 1 combi inschrijven om te voorkomen dat men heel veel invult. Voorheen hadden we 1 algemene lijst voor alle nestjes.

Het blijft de natuur en ik kan nooit voorspellen wanneer de dames loops worden, dat kan ook veel later of eerder dan gepland. Mochten er minder pups worden geboren dan verwacht, dan zal ik met die gezinnen contact opnemen.

Via Facebook kan je de nestjes volgen en er is na geboorte een app groep.

De moeders krijgen bij ons niet eerder dan na 20 maanden leeftijd hun eerste nestje. We hebben gemerkt dat dit voor de moeders in spe beter is. Ook krijgen ze bij ons maximaal 1x per jaar een nestje. We streven er naar om tussen nest 2 en 3 een extra periode in te plannen voor het herstel van het lichaam. Maar ook om de gastgezinnen dan even in een periode iets meer rust te geven.

Hoe meer wensen in kleur/vachtsoort/maat of geslacht hoe langer vaak de wachttijd. Immers, we kunnen deze honden niet in de garage in elkaar plakken. Heb je geen voorkeur of wensen lijstje dan kan je vaak sneller aan de beurt zijn. Bedenk dat 80% van Nederland een rode teef wil dus als dat je wens is dan moet je rekenen snel vol zijn van een bepaalde lijst.

We selecteren de ouders op gezondheid en karakter en niet op "de looks". Daarnaast fokken we addison en epilepsie ontwijkend wat inhoud dat we aan alle kanten zorgen dat er zo min mogelijk kans bestaat op nakomelingen met addison. En zeg nu zelf, niemand heeft er iets aan om de mooiste hond te hebben die iedereen aanvalt tgv een rot karakter of mega veel pijn heeft door bv zware hd.

Je kunt bij ons niet vooraf een geslacht of kleur selecteren. Je zal dan het geslacht en de kleur moeten accepteren die door ons beschikbaar wordt gesteld.

Onze planning voor toekomstige nestjes staat hieronder. Vaak zijn de nestjes op voorhand al toegezegd aan mensen op onze wachtlijst. Wanneer er nog pups beschikbaar komen in de aankomende periode, dan kun je hierop inschrijven.

Je kunt je momenteel helaas NIET MEER op één van de onderstaande nestjes inschrijven!Hartjes
Lilly ( Lolly)
Parents: Lilly ( Lolly) x Bowy
Mating: 6 dec 21
Planned: 10 feb 22
Color: blondtinten
Coat: curly en wave fleece
Size: Mini
Waitinglist is closed
Bowy
Hartjes
Luna
Parents: Luna x Vinny
Mating: 6 dec 21
Planned: 9 feb 22
Color: blondtinten
Coat: wave fleece
Size: Medium
Waitinglist is closed
Vinny
Hartjes
Nova
Parents: Nova x Jones
Mating: 4 dec 21
Planned: 5 feb 22
Color: alle kleuren incl. parti en phantom
Coat: wave fleece
Size: Medium
Waitinglist is closed
Jones
Hartjes
Bobby
Parents: Bobby x Rosso
Mating: 27 nov 21
Planned: 27 jan 22
Color: blondtinten
Coat: wave fleece
Size: Medium klein
Waitinglist is closed
Rosso
Hartjes
Vlinder
Parents: Vlinder x Barney (Snickers)
Mating: 31 okt 21
Planned: 31 dec 21
Born: 29 dec 21
Day of pickup: 26 feb 22
Color: alle kleuren
Coat: wave fleece
Size: Mini groot
Waitinglist is closed
Barney (Snickers)
Hartjes
Gucci
Parents: Gucci x Tommy
Mating: 16 okt 21
Planned: 20 dec 21
Born: 17 dec 21
Day of pickup: 12 feb 22
Color: bruin en zwart , 1 licht
Coat: wave
Size: Mini groot
Waitinglist is closed
Tommy


Combinaties:

Wij houden ons als fokker altijd het recht voor om een combinatie te veranderen. Ook al is er een bepaalde combi gepland, er kunnen altijd factoren zijn waardoor wij besluiten om voor een ander ouderpaar te kiezen. Dat is het recht van elke fokker.

Tevens heb ik zelf altijd eerste keuze om 1 of meerdere pups aan te houden uit een fok programma voor zowel in eigen fok programma of bij een collega fokker, dit wordt op tijd gemeld en heeft geen invloed op de wachtlijst want is reeds van te voren bepaald.