Interested in


Leuk dat je je als geïntereseerde wil melden.

Door de grote vraag naar Australian Labradoodles is het voor ons ondoenlijk om te werken met een Wachtlijst. Wij zien helaas geen kans om kandidaat kopers of kandidaat gastgezinnen te benaderen indien er pups beschikbaar komen of reeds beschikbaar zijn.

Als alternatief hebben wij een lijst van geïnteresseerden gemaakt. Indien gewenst kun je je naam en Email bij ons achterlaten. Zodra er een nestje beschikbaar komt, dan ontvang je van ons een Email met daarin de melding dat je je op één van onze Nestjes kunt inschrijven. Heb je belangstelling, kijk dan (na het ontvangen van zo'n email) zo snel mogelijk naar de beschikbare nestjes en/of pups op onze website. Daar vind je een formulier om je eventueel in te schrijven op een nestje. Laat hiervoor alsjeblieft hieronder je persoonlijke gegevens achter. Uiteraard behandelen wij je gegevens vertrouwelijk en wij verwijzen hiervoor naar onze Privacy Verklaring.

Voor de goede orde, wij zien geen kans om jullie te benaderen en verwachten van jullie het initiatief om regelmatig onze website te raadplegen.