Zaansedoodles Wognum

Welkom op onze website!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Australische Labradoodle.
Wij fokken de maten mini en medium en op kleine schaal ook standaard. Neem de tijd om alles op je gemak door te lezen en als er nog vragen zijn laat het me gerust even weten via de mail. De kracht van ons is dat we fokken naar karakter/gezondheid en niet naar uiterlijk (kleur/vacht). We willen immers allemaal een geweldige hond en niet alleen een mooi modeplaatje wat straks door verkeerd fokken een hond is waar je mee naar allerlei gedragsdeskundige(n) zal moeten. Daarnaast mag u zelf de hond kiezen die u het meeste aanspreekt.

Monica Teach Doodles
Teefje van 9 weken met een wave vachtPrikbord berichten

Te Koop


Dit is nou zo een dame die je gelijk wil mee nemen een heerlijke knuffel kont waar je gewoon niet op kan mopperen. Ze is super chill en is van weinig dingen onder de indruk , daarnaast ook nog in het bezit van een prachtige vacht en blijft ze in maat onder je knieschijf dus ook een prachtige maat waar je niet over struikelt maar wel een hond hebt
Waarom is ze nog bij ons ? heel simpel ze heeft een vlekkenpatroon in haar vacht en dat is momenteel minder hip , maar zeg nu zelf het is een dotje en wat maakt dan de kleur of vachtpatroon nu uit.
Wie geeft deze mop een plekje?

Wala Star Breeder

Lidmaatschap van Rasverenigingen
Zaanse Doodles staat nu ook bij de Wala ingeschreven en zal handelen naar de regels van beide rasverenigingen Alaeu en van de Wala. Doordat we nu ook in de USA staan ingeschreven kunnen we nog beter handelen en onderzoek doen naar de voorouders van onze honden.

Petplan Verzekeringen
Facebook
Kijk voor het allerlaatste nieuws ook op onze Facebook pagina
Facebook

Info@zaansedoodles.nl
KvK nummer: 85579777
BTW nummer: NL863672553B01

ProPlan voeding